Krajalnica czerwona

W składach dodatkowo w polach domowych bardzo często jest potrzeba pokrojenia czegoś w ciepłe, cienkie plastry. Mówi to przede wszystkim wędlin, serów i pieczywa, jednak sprowadza się, że krajalnica jest wykorzystywana też do następnych celów, na przykład do cięcia warzyw czy produktów, gdy chcemy ich w kwestii cienkich plasterków.

W relacje od tego, co pragnę kroić na krajalnicy, stanowi ona dostarczona w określone ostrze - dobre lub ząbkowane. Ząbkowane przeznaczone jest do krojenia pieczywa, co pozwoli łatwo "wgryźć się" w jego postać i sprawia równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z serii jeżeli należy o wędliny czy sery, chce nam szczególnie na drobnych, równych plastrach, które kręci się szybko i bez specjalnego wysiłku. Do tego końcu używamy krajalnicy z gładką, a bardzo silną krawędzią, która idealnie radzi sobie z prostymi, kiedy również bardzo delikatnymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to precyzyjna maszyna do cięcia, polecana zwłaszcza do klubów gastronomicznych również do sklepów. Jest powierzana przez producenta ze względu na swoją wielką wytrzymałość oraz umiejętność obsługi. Dzięki tym cechom każdy, po wstępnym przeszkoleniu z zakresu bezpieczeństwa oraz higieny pracy, może dołączyć do produkcji z krajalnicą i proponować swoim użytkownikom wędliny czy sery pokrojone w precyzyjne plastry. Krajalnice silnych właściwości kupią na szybkie uporanie się z pokrojeniem dużej sum wędlin czy serów, przy niewielkim koszcie produkcji oraz grup pracownika. Taka krajalnica w biznesie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki wtedy wykorzystywano na krojenie materiałów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, gdy zatem istnieje chciane na model w sukcesie szynek surowych, które jada się zdecydowanie w plasterkach grubości bibułki.